Rally Estonia testimised käivad täie hooga - Kommenteeri

Rally Estonia testimised käivad täie hooga
10.07.2019 23:07
Rally Estonia 2019 saab oma stardi reedel kui kavas on ametlik shakedown testikatse ja kvalifikatsioon.
Kuid juba käib vilgas kihutamine Lõuna-Eesti teedel täie hooga, sest paljudel kas pole üldse või mitte piisavalt rallikilomeetreid all ja need kellel need olemas tegelevad muuga. Testimised mis hetkel aset leidsid olid nö. iseseisvalt organiseeritud.

Ott Tänak


Tänak täna roolitaha ei saanud ning oli läbi erinevatele sotsiaalmeedia kanalite hoopis fännidega koos poseerimas.

Marko Märtin


Märtin kihutas ja tegi hulle hüppeid uue generatsiooni Ford Fiesta WRC roolis (vaata ka Markko Märtin stardib uuel Ford Fiesta WRC autol Shell Helix Rally Estonial).



Georg Gross


Kogus koos Märtiniga võidu testikilomeetreid.

Rainer Aus


Rainer Aus testis täna Škoda Fabia R5 masinat (vaata ka Aus ja Koskinen teevad Shell Helix Rally Estonial R5 autoga debüüdi). Lisaks enda Instagrami kanalile oli tema sisustada ka ametlik Rally Estonia Instagrami kanal. Saame nädalavahetusel näha kas Aus ja Koskinen said uue masinaga sinasõbraks või saavad neist edaspidi sotsiaalmeedia staarid :)





Craig Breen


Ka eelmisel aastal Rally Estonial osalenud iirlane ei saanudki täna üldse rallirajale vaid üritas legendi koostada Tallinna vanalinna tänavatel, sellel korral on ta vahetanud Citröeni Hyundai vastu (vaata ka Rally Estoniale on tulemas ka teine Hyundai WRC masin).



Esapekka Lappi


Eelmisel hooajal Ott Tänaku meeskonnakaaslane Toyotas MM-karusellis on vahetanud uueks hooajaks meeskonda ja stardib nüüd Citröenil Rally Estonial. Lappi aga jõudis täna alles Eestisse, täpsemalt Tallinna Lennujaama.



Nikolay Gryazin


R5 klassi üks võimalike võitjasoosikuid Venemaalt lihvis päris isuga Lõuna-Eesti teid.



Takamoto Katsuta


Toyota meeskonna kasvandik kes teeb kaasa R5 klassis uue generatsiooni Ford Fiestaga, sai täna võimaluse esimene tutvus teha uue masinaga Eesti kuppelmaastikul.



Oliver Solberg


Noor norrakas on samuti üks R5 klassi staare.


Seotud võistlus

Seotud uudised

Seotud videod


Vaata lisaks

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 8..14, rannikul kohati kuni 5°C.

Puugirihm kassile

Puugirihm kassile

Kui vanasti ei kardetud üldse puuke, siis viimastel aastatel on üha enam räägitud nii borrelioosist kui ka entsefaliidist ning nendega kaasnevatest tagajärgedest. Puugid võivad liikvel olla juba varakevadel (kui pole väga külm talv olnud), mistõttu me ei pruugi isegi veel aimata, et ilma soojenemisel üle 7 kraadi, võib looduses juba massiliselt puuke leiduda.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@ralliportaal.ee | Ralliportaal.ee 2024

Teine Maailmasõda | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee